Shipnor

Tjenester: Management for hire, salg, kommunikasjonstrategi, design, PR, messe, sosiale medier

Møbelprodusenten Shipnor går mot strømmen, og satser i Norge på å utvikle produksjonsprosesser og metoder. Selskapet har i løpet av siste halvdel av 2015 inngått en rekke nye kontrakter, og slår fast at å tenke smartere fra design til montering, gjør de internasjonalt konkurransedyktige.

- Siden vi startet selskapet i 2013 har vi utviklet den mest effektive produksjon av sitt slag i Europa, med roboter og automatiserte prosesser. Vi har analysert alle ledd i verdikjeden - fra design til installasjon om bord. Vårt verktøyløse Click-system er juvelen i kronen, sier Otto Hammerø, daglig leder og gründer i Shipnor.

 

Doxacom er gjennom Unni Grebstad engasjert som markedssjef for Shipnor, og har som sitt mandat å lede og koordinere selskapets salgs- og markedsarbeid. Dette inkluderer ansvar for selgere og andre som jobber innenfor markedsområdet, herunder agenter og andre samarbeidspartnere knyttet til salg og markedsføring av Shipnors produkter. Sentralt i engasjementet er utarbeidelse og forankring av overordnede og konkrete planer for internasjonal vekst.