Ocean Knowledge

Vi har dybdekunnskap om havbasert industri

Doxacom er et rådgivingsselskap med flere tiårs erfaring fra salg, merkevare- og omdømmebygging innen havbasert næring – herunder fiskeri, marine ingredienser, akvakultur, maritim, shipping, og offshore energi. 

Vibeke-Hanssen.jpg

Vibeke Hanssen

Daglig leder / senior kommunikasjonsrådgiver

Vibeke har 20 års erfaring fra byrå, industri og forsknings- og utdanningsinstitusjoner, og en master i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. Før hun begynte i Doxacom var hun salgs- og markedssjef i Mørenot Aquaculture hvor hun opparbeidet seg god kunnskap og stort nettverk innen havbruksnæringen. Vibeke har et stort hjerte for kommunikasjonsfaget, og brenner for at kundene skal skille seg ut og bygge verdier gjennom strategiske handlinger.

Mob: +47 95 73 13 45

Mail: vibeke@doxacom.no

oyvind_gray.jpg

Øyvind Michael Olsen

Senior kommunikasjonsrådgiver / gründer

Øyvind etablerte Doxacom i Ålesund i 2011, og har mer enn 20 års erfaring - hovedsakelig som rådgiver for virksomheter innen havbasert industri, med spesialisering på strategi, og omdømme- og merkevarebygging. Han har jobbet mye med integrasjon av oppkjøpte virksomheter, utvikling og lansering av produkter og foredling av kost-nytte argumentasjon. Øyvind er svært strukturert, og jobber hele tiden for at kunden skal fremstå tydelig, konsistent og slagkraftig.

Mob: +47 911 85 817

Mail: oyvind@doxacom.no

Unni-350px_gray.jpg

Unni Grebstad

Senior kommunikasjonsrådgiver

Unni har 20 års erfaring innenfor salg og markedsføring mot maritim bransje. Unni har nasjonal og internasjonal erfaring fra bl.annet fiskeindustri, skipsdesign, skipsbygging, satellittkommunikasjon, og skipsinnredning. Unni har høyt kundefokus og ser hele tiden etter produktfordeler og salgsargumenter.

Mob: +47 95 28 82 88

Mail: unni@doxacom.no

gerdalise-350px_gray.jpg

Gerd Alise Steinsbu

Designer / prosjektleder

Gerd Alise har 18 års erfaring innen grafisk design, reklame, markedsføring og web design. Hun har også erfaring med planlegging og prosjektledelse av messer og events. Gerd Alise kommer fra stillingen som Creative manager i Inmarsat Maritime. Gerd Alise har konseptuell forståelse og ser kundens behov utover det grafiske.

Mob: +47 99 63 67 88

Mail: gerdalise@doxacom.no

Gro_web.jpg

Gro Kibsgaard-Petersen

Senior kommunikasjonsrådgiver

Gro har bred bakgrunn innen kommunikasjon; med pedagogikk, språk, video og strategisk kommunikasjon som spesialfag. Hun har lang erfaring fra offentlig forvaltning, med 17 års erfaring fra Kystverkets Hovedkontor. Hun har ellers vært medielærer, foreleser, produksjonsleder i TV, oversetter, prosjektleder for bokutgivelse og frilansjournalist. Gro har et stort nettverk, og bidrar nå til å påvirke rammevilkår, til omdømmebygging, viktig strategiarbeid og god formidling.

Mob: +47 995 26 765

Mail: gro@doxacom.no